Programma 2013-2014
maandag 3 maart 2014
Leutmart 2014
23 Kiendermart ma 030314  (123).jpg
Leutmart zoekt nog deelnemers

Carnavalsmaandag, dit jaar op 3 maart 2014, is al jaren de dag van de Leutmart. Vanaf 13.11 uur is de Markt plaats van handelen, prallen en brakken tot en met 12 jaar kunnen voor het luttele bedrag van €1,- terecht om alle kramen af te gaan. Daar bieden clubs en carnavalsverenigingen een keur van spelletjes en activiteiten. De deelnemertjes krijgen aan het eind ook nog een snoepzak en wat te drinken.

Oogheid Priens Ruben I en zijn Nar Tommeke en Sjampetter Michel, openen de Leutmart en nemen later in de middag de prijsuitreiking voor de club met het Leutigste Sirrekus-tentje van die middag voor hun rekening. Rond 17.00 uur is de Leutmart ten einde maar niet voordat de Tullepetaontjes deel hebben kunnen nemen aan de ballonnenwedstrijd.

Om zoveel mogelijk variatie te kunnen bieden is de Commissie Leutmart nog op zoek naar een sjieke club of vereniging die hun kas wil spekken. Want met deelname aan de Leutmart krijgen ze meteen al een vergoeding voor de kosten van € 25,- en mogen ze voor een tweede spelletje nog eens maximaal € 1,- per persoon vragen.

Clubs en verenigingen die interesse hebben kunnen zich aanmelden door dit formulier te mailen naar onderstaand adres.

Opgeven kan tot 2 maart 2014.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Dagen tot Carnaval
Over de Stichting