Programma 2013-2014
zaterdag 1 maart 2014
Reclame stoet

Graag stellen wij u in de gelegenheid deel te nemen aan de reclamestoet die op voorafgaand aan de grote carnavalsoptocht door de binnenstad van Roosendaal trekt.

U kunt aan de reclamestoet deelnemen met auto’s en andere voertuigen. Een combinatie, bijvoorbeeld een auto met aanhanger, wordt beschouwd als zijnde één voertuig.

Aan de drie meest carnavaleske deelnemers aan de reclamestoet worden, door een onafhankelijke jury, prijzen toegekend. De prijzen worden door de Hoogheid van Tullepetaonestad op maandagmiddag 3 maart 2014 op de Markt uitgereikt. Prijswinnaars krijgen hierover tijdig bericht.

Als deelnemer aan de reclamestoet ontvangt u per deelnemend voertuig/combinatie een pakket dat voor versiering kan worden gebruikt. Bedoeld pakket bestaat uit elf ballonnen, zes streamers en zes Carnavalsposters. Genoemde materialen worden in de week voorafgaand aan de optocht bij u bezorgd.

Informatie over het opstellen van de reclamestoet, zal u tijdig worden toegestuurd. Foto's van de optocht van afgelopen jaren vindt u op de pagina Grote Optocht.

Reclamestoet 2012
Caranval maandag 264.jpg
Aanmelden voor de reclameoptocht
Wilt u zelf meerijden in de reclameoptocht en zo uw bedrijf, organsiatie of activiteit op een unieke en leutige manier onder de aandacht brengen van vele duizenden mensen. Scrijf u dan in op onze inschrijfpagina of via het aldaar vermelde contact-adres.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Dagen tot Carnaval
Over de Stichting