Programma 2013-2014
dinsdag 4 maart 2014
Sluiting in een nieuw jasje
De sluiting van carnaval 2014 zal anders zijn dan voorgaande jaren.

In tegenstelling tot de afgelopen 5 jaar, zal de Tullepetaon op de Markt pas aan het einde van de sluitingsceremonie bij het spel van de sluiting worden betrokken.

De sluitingsceremonie op het bordes begint om stipt 23.22 uur als de Hoogheid, Nar en Sjampetter het bordes betreden en zal worden afgesloten om exact 00.00 uur met het bekend maken van het motto voor het carnavalsseizoen 2014-2015.

Voorafgaand hieraan zal de Hoogheid met zijn gevolg verzamelen om 23.00 uur in de Kwakkelkooi (de Kring ) en zich om 23.11 uur via het Tongeloplein, de Kerkstraat en Bloemenmarkt begeven naar naar het bordes van het raadhuis op de Markt.

De Hoogheid spreekt de wens uit dat zoveel mogelijk vierders, die zich aan of in de omgeving van het Tongeloplein, Kerkstraat, Molenstraat en Bloemenmarkt bevinden, aansluiten om in een feestelijke bonte optocht naar de Markt te lopen.

Vanaf 23.11 uur zal er op de Markt voor het Raadhuis muziek zijn om de vierders die al op de Markt of in de cafés zijn, op te warmen voor de sluitingsceremonie.

Stichting Carnaval Roosendaal vraagt de Tullepetaonse vierders om medewerking zodat we samen een leutige afsluiting van het feest 2013-2014 kunnen vieren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Dagen tot Carnaval
Over de Stichting